
– 1/4 cană orez integral,
– 1/4 cană mei decorticat,
– 2 lingurițe pudra pudră de roșcove (carob)
– 1 para (bine coaptă) sau 1/2 banană.
Mod de preparare:
Puneți la fiert orezul integral împreună cu o cană de apă. Când a fiert pe jumătate adăugați meiul și, dacă e nevoie, mai completați cu puțină apă. După ce au fiert bine, adăugați pudra de roșcove și lăsați sub capac 10-20 minute ca să se mai răcească.
Puneți la fiert orezul integral împreună cu o cană de apă. Când a fiert pe jumătate adăugați meiul și, dacă e nevoie, mai completați cu puțină apă. După ce au fiert bine, adăugați pudra de roșcove și lăsați sub capac 10-20 minute ca să se mai răcească.
Pasați bine para (tăiată bucăți) într-un blender. Adăugați apoi orezul cu mei (puțin călduțe) și amestecați până rezultă un piure. Serviți imediat!
Sursă : http://diversificare.ro/retete/2012/10/budinca-cu-carob-dupa-6-luni/
(Visited 98 times, 1 visits today)