
Ingrediente:
– 250g unt (1 pachet)
– 2 lingurițe de miere
– 250g lapte praf pudră
– 1 ceașcă mică de migdale
– 1 ceașcă mică de nuci
– 1 ceașcă mică de stafide
– 8 curmale fără sâmburi
– 1 lingură plină de carob (pudră de roșcove)
Mod de preparare:
Untul se topește împreună cu mierea în “bain marie” până se îngroașă puțin. Apoi se adaugă migdalele, nucile, stafidele, curmalele tocate mărunt și carobul. Se adaugă și laptele praf pudră și se amestecă foarte bine.
Compoziția obținută se pune într-o tavă întinsă, se lasă la frigider câteva ore și apoi se taie în formele dorite. Opțional puteți presăra pe deasupra fulgi de cocos.
Untul se topește împreună cu mierea în “bain marie” până se îngroașă puțin. Apoi se adaugă migdalele, nucile, stafidele, curmalele tocate mărunt și carobul. Se adaugă și laptele praf pudră și se amestecă foarte bine.
Compoziția obținută se pune într-o tavă întinsă, se lasă la frigider câteva ore și apoi se taie în formele dorite. Opțional puteți presăra pe deasupra fulgi de cocos.
Sursa: http://diversificare.ro/retete/2011/04/ciocolata-de-casa-cu-carob-1-3-ani/
(Visited 269 times, 1 visits today)
Nu a iesit deloc bun.Textura foarte grasa,iar laptele praf il simti in gura.Ma asteptam sa iasa diferit.
Buna! O să prepar și eu din nou, mă gândesc să adaug și un scurt video.
Mulțumesc pentru feedback!