Meniu Închide

13 iulie, zi cu noroc pentru pasionații de Instagram: se lansează prima ediție Instacamp 2018

De mai bine de cinci ani Echipa Evensys stârnește valuri în online, fie vară, fie iarnă, și aduce în aceeași barcă pasionații de online din toată țara. Cu fiecare eveniment organizat, această mână de oameni harnici pune de-o parte și de alta a bărcii creatori de conținut, persoane publice, branduri și agenții de publicitate, păstrând de la o ediție la alta un echilibru colorat și dinamic.

Fie ca vorbim de Webstock,  Social Media Summit, Food Bloggers Conference, Social Media for Parents, Digital Divas, Etravel Conference (și lista e lungă), toate au un element comun: inspirația. Fiecare participant are puterea să inspire la rândul lui, folosindu-se de avantajul noutăților la care are acces prin toate aceste conferințe și întâlniri.

Și cum toate enumerate mai sus nu ar fi fost de ajuns, Evensys & Co. au mai născocit un nume: Instacamp.

Ce înseamnă?

Evenimentul anului cu și despre #instagram, #networking și #creativitate. Așa cum am observat cu toții, numărul utilizatorilor este în creștere accelerată și în Romania. Pentru a inspira și a susține o evoluție frumoasă a noului instrument digital de comunicare ce acaparează tot mai mulți pasionați de conținut vizual, Evensys, în parteneriat cu Haagen-Dazs, a pus la cale pentru acest an prima ediție Instacamp Romania, care are loc la Hotel JW Marriott, pe 13 iulie 2018. Zi cu noroc pentru Social Media 🙂 .

Cui se adresează?

Instacamp a fost conceput ca un eveniment pentru bloggeri și pentru toate acele persoane din social media care sunt interesate să își îmbunătățească conturile de Instagram și, de ce nu, să creeze în jurul lor comunități active.

Când se întâmplă?

Acum. Iar cei interesați de acest subiect, pot urmări live toată conferința. Vor fi prezenți la eveniment cei mai cunoscuți instagrammeri, influenceri, vloggeri, jurnaliști, bloggeri, specialiști social media și creatori de conținut. Programul complet al evenimentului se găsește aici.

De ce este interesant și pentru tine acest eveniment?

Pentru că afli o grămadă de tips and tricks despre Instagram, înveți cum să lucrezi eficient cu hashtag-urile și descoperi aplicațiile pe care e bine să le folosești pentru a-ți construi un cont care să te reprezinte cât mai bine.

Dacă și tu ești un utilizator onest al Instagramului, care nu aleargă după #fakefollowers vopsiți în cai verzi pe pereți și îți dorești să construiești un conținut de calitate și o comunitate activă și frumoasă, care să te urmărească și cu care să interacționezi constant, atunci te invit să urmărești transmisiunea live de vineri, 13 iulie 2018, începând cu orele 10.00.

Prima editie Instacamp Romania

 

(Visited 104 times, 1 visits today)
Posted in Evenimente

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.