Ciocolată cu carob







Ingrediente:

– 250g unt (1 pachet)
– 2 lingurițe de miere
– 250g lapte praf pudră
– 1 ceașcă mică de migdale
– 1 ceașcă mică de nuci
– 1 ceașcă mică de stafide
– 8 curmale fără sâmburi
– 1 lingură plină de carob (pudră de roșcove)

Mod de preparare:
Untul se topește împreună cu mierea în “bain marie” până se îngroașă puțin. Apoi se adaugă migdalele, nucile, stafidele, curmalele tocate mărunt și carobul. Se adaugă și laptele praf pudră și se amestecă foarte bine.
Compoziția obținută se pune într-o tavă întinsă, se lasă la frigider câteva ore și apoi se taie în formele dorite. Opțional puteți presăra pe deasupra fulgi de cocos.
Sursa: http://diversificare.ro/retete/2011/04/ciocolata-de-casa-cu-carob-1-3-ani/
(Visited 107 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Ciocolată cu carob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *