Meniu Închide

Barnängen – echilibrul dintre rutină și starea de bine

Când ai în față o balanță, tendința este de a o echilibra. Pentru că acest echilibru aduce cu sine o stare de bine și o fericire pe care ne-o dorim cu toții. Pe asta se bazează filosofia suedeză Lagom (despre care am vorbit aici).

Echilibrul este un punct aflat la intersecția dintre viața de zi cu zi și natură.

Barnängen este unul dintre cele mai cunoscute branduri suedeze de îngrijire corporală, devenit celebru încă de la primul produs lansat pe piață: săpunul cu formula Cold Cream. Asta se întâmpla în1873. Între timp, compania a devenit furnizor al casei regale din Suedia. Cu fiecare formulă dezvoltată de laboratoarele Barnängen, știința și natura s-au completat perfect.
Printre cele mai importante ingrediente naturale nordice se numără ovăzul, murul pitic, florile de soc, mușețelul, în completarea cărora vine ingredientul unic Cold Cream (o emulsie de tip apă în ulei, care după aplicarea pe piele lasă o senzație de răcorire).

Cele mai cunoscute game lansate de curând și în România sunt:

  • Nordic Care care asigură o protecție de durată, conferind în același timp pielii o senzație de relaxare
  • Nordic Rituals care se inspiră din tradițiile suedeze străvechi pentru a oferi relaxare trupului și simțurilor.

Barnängen Nutritive

Când viața devine pur și simplu prea complicată, ia o pauză de o oră, o zi sau o săptămână.

În acest mod ne putem recăpăta energia și echilibrul.
Murul pitic, cel mai popular fruct sălbatic din Laponia, combinat cu cea mai mare concentrație de Cold Cream din cadrul acestor game (7%), readuce echilibrul pielii uscate și foarte uscate, prin intermediul loțiunii de corp Nutritive și a gelului de duș Nutritive. Tot ce trebuie făcut este să ne rupem câteva minute din rutina obositoare în care alergăm până la epuizare și să ne bucurăm de filosofia Lagom.

Să învățăm de la femeile suedeze că fericirea vine din armonie: cu noi și cu tot ce ne înconjoară.
Nu e nevoie de prea mult sau de prea puțin, ci doar de atât cât trebuie. Iar când vine vorba de frumusețe, Barnängen exact asta face: protecție, hidratare și relaxare exact atât cât are nevoie fiecare. Fără să exagereze în arome, texturi sau ingrediente complexe.

Ziua în care „soarele stă drept”

Sărbătoarea venirii verii sau Midsommar este una dintre cele mai îndrăgite tradiții scandinave. De la această sărbătoare solară, Barnängen a creat uleiul de corp Midsommar Glow tocmai pentru a oferi pielii o hrănire intensă, dar printr-o experiență senzorială plăcută și relaxantă.

Nici prea urban, nici prea rural

Autentic –  așa ar putea fi descris ambalajul produselor de îngrijire Barnängen. Îmbinând elemente tradiționale suedeze cu aspectul modern, s-a creat o imagine elegantă și simplă, reprezentativă pentru conceptul Lagom.

(Visited 145 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer

Articole similare

2 Comments

  1. Pingback:Între moderație și exces există Lagom

  2. Pingback:Marketingul participativ sau ce inseamna sa te inscrii la campaniile BUZZStore? - Catinca Vlad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.