Meniu Închide

Curajul de a da „reset”

Am în brațe doi copii și un soț care îmi e alături de mai bine de un deceniu. De fiecare dată când mă așez în fața oglinzii văd viața mea de acum, cu bune și cu rele, cu multe sau puține, dar, mai presus de toate, cu fericire și cu liniște.

Fiecare zi aduce micile ei nemulțumiri. Aș minți dacă aș spune că nu le bag în seamă. Îmi revin însă prin exercițiul comparației și mă gândesc la toți cei ce n-au ceea ce eu am. E felul meu de a mă echilibra și de a conștientiza adevăratele probleme ale vieții.

Motivația fiecăruia dintre noi este alta și cunoaște intensități diferite la început și la sfârșit de an. Dacă am traversat un an bun, ne despărțim de el cu promisiuni de regăsire. Dacă, în schimb, ne-a împovărat, atunci pășim spre altul nou cu nevoia de reinventare.

Curajul de a da reset
Sursă

Anul acesta îmi doresc să găsesc noi resurse de energie prin expunerea în afara zonei mele de confort. Și asta pentru că am realizat că nu le pot cere copiilor mei să îmbrățișeze o anumită atitudine, dacă eu, ca părinte, nu îl experimentez în fața lor. Curajul și puterea de asumare se învață prin exemple mici, dar constante.

Îndrăznesc să mă provoc la o schimbare de macaz profesional. Nu mi-e ușor, dar nici nu mă sperie. Sunt multe necunoscute pe drum, dar mă bazez pe sprijinul familiei și pe îmbrățișările lor îndelungi. Soțul și copiii mei îmi vor fi liant între anii trecuți, bătătoriți cu experiență și cei care vor urma.

Schimbarea locului de muncă reprezintă o provocare și o testare a limitelor. În mod similar, programul de remodelare corporală cu cea mai mare rată de succes lansează in România provocarea Reset by Limitless, un concept provocator.

Este un program care poate fi accesat on-line și care valorifică cea mai prețioasă resursă a noastră: timpul.

În plus programul nutrițional nu scoate în față o simplă dietă de slăbit, ci propune o schimbare definitivă a stilului de viață. Mai multe detalii despre program găsiți aici.

 

 

 

 

(Visited 182 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer

Articole similare

3 Comments

 1. Raluca Nabarjoiu

  Succes in tot ceea ce iti propui ptr. anul 2018, sanatate si multa putere de munca iti doresc! Te citesc cu mare drag, imi place cum iti transpui gândurile în cuvinte, sunt sigura ca vei reusi ceea ce iti propui și mi-ar plăcea să împărtășești cu noi toate reușitele!

  • Catinca

   Îți mulțumesc mult, Raluca! Spui vorbe minunate care îmi dau elan.
   Cu siguranță voi povesti și aici parcursul meu.

 2. Pingback:Reset - Sănătatea nu are sezonalitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.