Meniu Închide

Primul eveniment marca Evensys la care particip ca blogger acreditat

Pe la începutul acestui an, scotoceam știrile și blogurile mari în încercarea de a înțelege care e treaba cu acest social media, deoarece eu eram la început de drum în blogging și îmi doream să înțeleg mecanismele de promovare. Cei șase ani de activitate mediocră pe principalele rețele de socializare nu mă ajutau prea mult, așa că a învăța din experiența altora mi s-a părut cea mai bună metodă.

Întâmplarea a făcut să găsesc pe pagina Danielei Bojinca (pe care o descoperisem de puțin timp) o informație referitoare la Social Media Summit București. Era exact ceea ce aveam nevoie, astfel că o lună mai târziu, luam parte pentru prima dată la un astfel de eveniment.
Acolo am avut ocazia să-i cunosc pe Chinezu’ și pe Manafu (doi grei ai online-ului), pe Marta Ușurelu, pe Alex Negrea, pe Vlad Tăusance, dar și pe alții mai puțin cunoscuți mie.

Experiența mi-a amintit mult de conferințele din farma, datorită posibilității de a te revedea cu oameni dragi intr-un mediu relaxant, de a cunoaște și de a schimba câteva vorbe cu oamenii pe care îi admiri, de a afla înaintea tuturor cele mai noi tendințe, sondaje sau campanii care se pregătesc și multe altele, la fel de interesante.

Între timp, am intrat în comunitatea părinților bloggeri și am avut ocazia să aflu despre un alt eveniment cu tradiție, Social Media for Parents. Acesta s-a desfășurat la sfârșitul lunii iulie, fiind organizat de Evensys. Experiența a fost din nou plăcută, tema abordată a fost ca un magnet pentru „Social Mums” și nu numai, iar unii speakeri au fost adevărate revelații pentru cei prezenți. Fiind al doilea mare eveniment la care am luat parte și înțelegând mai bine cum funcționează comunitatea în online, pot spune că am îndrăznit să fiu mult mai activă în toată perioada pregătitoare, dar mai ales în timpul conferinței.

La câteva zile după, amuzându-mă #casastiti întâmplător de informațiile postate de Cristian Florea pe contul personal, citesc despre cea mai mare întâlnire de la noi din țară, a oamenilor din social media, care va avea loc pe 2 octombrie, la hotel JW Marriott. Organizator, și de această dată, Evensys în parteneriat cu Vodafone.
Webstock, căci despre el este vorbă, este un eveniment care are loc în România de vreo opt ani încoace și care clocotește de informații noi, recomandări, premii și oameni geniali.

Cu mândrie, vă anunț că anul acesta voi lua și eu parte la mega-evenimentul Webstock 2015, în calitate de blogger acreditat. Asta înseamnă că vă voi ține la curent cu tot ce apare nou despre eveniment, vă voi transmite cele mai spumoase discuții din timpul conferinței și voi trage, la final, cele mai importante concluzii, pentru a vă ajuta și pe voi să înțelegeți cum se învârt rotițele în social media, la final de 2015.

Informațiile oficiale sunt disponibile aici. Dacă dorești și tu să participi în calitate de blogger acreditat, înscrie-te aici.

Pentru aceia care în ultimul an au pus pe picioare campanii sau proiecte cu impact în social media, există o secțiune de înscrieri (atenție! până pe 28 august) iar câștigătorii celor mai bune proiecte vor fi premiați în cadrul galei Webstock Awards 2015.

 

(Visited 177 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer, Evenimente

Articole similare

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.