Despre mine

Catinca Vlad

Sunt mamă, blogger și farmacist.
Povestesc cu drag despre noi și despre castelul pe care vrem să îl construim împreună. Din nisip, flori albe și stele.
Povestesc pentru mâine emoțiile de azi, exact așa cum sosesc ele în fața noastră: vesele, amare, gălăgioase sau line.
Și le odihnesc aici, printre litere subțiate de spațiile albe, ca nu cumva să se piardă în cursa noastră prin viață.

Mi-am cunoscut soțul acum mulți ani (cu mult peste zece); ne-am cununat în urmă cu șapte ani, iar de aproape cinci suntem părinții Mariei – un copil minunat și unic, la fel ca toți copiii Pământului.
Pe ea a ales-o Ioan, mezinul nostru de nici un an, atunci când Dumnezeul din Cer l-a întrebat în ce familie vrea să meargă. Sau… cel puțin… asta este povestea pe care Maria o ascultă, cu mare drag, în serile noastre cu șoapte lungi.
Așadar, viața noastră în patru, scrisă în palmele lumii cu pietricele mici de lună, se va regăsi în multe dintre textele publicate pe acest blog.

Catincavlad.ro este un proiect personal, care a început (oficial, în aprilie 2014) ca o prelungire a unui vechi obicei, acela de a mă juca printre cuvinte. M-am născut „cu rimele pe gene”, dar am început să scriu serios abia în liceu, ca ucenic vrăjitor. Mi-am publicat primele volume câțiva ani mai târziu. Iar apoi m-am oprit, pentru că am rămas fără o parte din suflet
Însă cu timpul, rigiditatea profesională m-a însetat atât de tare de povești, încât am reînceput să scriu. Și scriu, cu drag și cu emoție.

 

 

 

(Visited 679 times, 1 visits today)

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.