Meniu Închide

Despre mine

Catinca Vlad

Sunt mamă, scriitor și farmacist.
Mi-am cunoscut soțul acum mulți ani, ne-am cununat în urmă cu opt ani, iar de aproape șapte suntem părinții Mariei – un copil minunat și unic, la fel ca toți copiii Pământului. Pe ea a ales-o Ioan să-i fie partener de joacă și soră bună atunci când norișorii din Cer l-au coborât pe Pământ. (Cel puțin, aceasta este povestea pe care ei o ascultă acum cu drag.)

Catincavlad.ro este un proiect personal, care a început (în aprilie 2014) ca o prelungire a unui vechi obicei, acela de a mă juca printre cuvinte. M-am născut „cu rimele pe gene”, dar am început să scriu serios abia în liceu, ca Ucenic Vrăjitor al scriitorului Marin Ioniță.

Mi-am publicat primele volume (teatru și poezie) câțiva ani mai târziu. Dar apoi m-am oprit pentru că am rămas fără o parte din suflet… Însă cu timpul, rigiditatea profesională m-a însetat atât de tare de povești, încât am reînceput să scriu.

Și scriu cu drag și jucăuș, încât chiar marele maestru de isprăvi 2.0, Cristian China Birta, mi-a dăruit o pagină pe blogul său și-un interviu cât o primăvară.

Și scriu cu emoție despre cei mai dragi dintre cei dragi – copiii mei. Iar colaborarea din 2017 cu publicația online Copilul.ro a fost o bucurie de inspirație pentru mine și pentru blog.

Continui să creez și azi ancore de gânduri bune, pentru oameni și stări. Tu doar dă-mi de știre când sunt vapoare în larg. Trimite-mi un email și hai să colaborăm!

(Visited 1.082 times, 1 visits today)

7 Comments

  • Catinca

   Multumesc! Aprecierile din partea unui ochi profesionist si critic – referitor la „Scrisoarea (ta) deschisa” 🙂 – sunt de doua ori mai valoroase.

  • Catinca

   Mulțumesc! Ești încă o persoană care mă surprinde că părăsește Bucureștiul natal pentru că nu a mai rezonat cu ceea ce a devenit acest oraș. Așa că citesc cu interes poveștile tale.

   • Florina

    Abiaa cum vad comentariul tau. Da, vreau sa ma crezi ca Bucurestiul, asa cum l-am lasat eu acum 5 ani era un oras care nu mai semana deloc cu orasul copilariei mele sau macar al studentiei. La 5 ani de Brasov, ma bucur atat de mult de schimbare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.