Meniu Închide

Despre mine

Catinca Vlad

Sunt mamă, scriitor și farmacist (de modă veche – cum îmi place mie să spun).
Mi-am cunoscut soțul acum mulți ani, ne-am cununat în urmă cu șapte ani, iar de aproape cinci suntem părinții Mariei – un copil minunat și unic, la fel ca toți copiii Pământului.

Pe ea a ales-o Ioan, mezinul nostru de nici un an, atunci când Dumnezeu din Cer l-a întrebat în ce familie vrea să meargă. Sau… cel puțin… asta este povestea pe care Maria o ascultă, cu mare drag, în serile noastre cu șoapte lungi.

Povestesc cu drag despre noi și despre castelul pe care vrem să îl construim împreună. Din nisip, flori albe și stele.
Povestesc pentru mâine emoțiile de azi, exact așa cum sosesc ele în fața noastră: vesele, amare, gălăgioase sau line.
Și le odihnesc aici, printre litere subțiate de spațiile albe, ca nu cumva să se piardă în cursa noastră prin viață.

Așadar, viața noastră în patru, scrisă în palmele lumii cu petale mici de lună, se va regăsi în multe dintre textele publicate pe acest blog.

Catincavlad.ro este un proiect personal, care a început (în aprilie 2014) ca o prelungire a unui vechi obicei, acela de a mă juca printre cuvinte. M-am născut „cu rimele pe gene”, dar am început să scriu serios abia în liceu, ca ucenic vrăjitor.

Mi-am publicat primele volume câțiva ani mai târziu. Iar apoi m-am oprit, pentru că am rămas fără o parte din suflet… Însă cu timpul, rigiditatea profesională m-a însetat atât de tare de povești, încât am reînceput să scriu. Și scriu, cu drag și cu emoție.

(Visited 814 times, 1 visits today)

7 Comments

  • Catinca

   Multumesc! Aprecierile din partea unui ochi profesionist si critic – referitor la „Scrisoarea (ta) deschisa” 🙂 – sunt de doua ori mai valoroase.

  • Catinca

   Mulțumesc! Ești încă o persoană care mă surprinde că părăsește Bucureștiul natal pentru că nu a mai rezonat cu ceea ce a devenit acest oraș. Așa că citesc cu interes poveștile tale.

   • Florina

    Abiaa cum vad comentariul tau. Da, vreau sa ma crezi ca Bucurestiul, asa cum l-am lasat eu acum 5 ani era un oras care nu mai semana deloc cu orasul copilariei mele sau macar al studentiei. La 5 ani de Brasov, ma bucur atat de mult de schimbare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.