Meniu Închide

Frumoasă ca o zi de vară

Mi-e dragă ziua de azi. Dintotdeauna. Din ziua în care m-am născut. Mi-e dragă pentru că-i „frumoasă ca o zi de vară” și-mi zboară gândul la mama mea. Așa-i de 7 august: mă gândesc la ea, mă gândesc la tata și la toți anii mei frumoși din casa lor.

Apoi o iau pe calea visurilor mele – le adun, le scad, le strâng mai tare la piept – și zâmbesc. De mână cu copiii mei dragi și soțul meu bun.

De când am început să lucrez la proiectul CatincaVlad am deschis ușa casei noastre și v-am invitat la povești. Reale, personale și de bun simț. (Vă las aici, aici și aici mărturie.)

Iar voi, cei care ați (mai) avut timp de citit și gânduri bune de împărțit, m-ați sprijinit nespus. Și pentru aceste lucruri vă mulțumesc frumos!

Zilele trecute am primit cu mari emoții invitația dnei. dr. Cristina Vancsa de a împărtăși live, pe pagina oficială dnei. doctor, unele dintre cele mai frumoase amintiri din ultimii mei ani și anume, alăptarea celor doi copii. De vreți să ascultați, vă las linkul aici.

Azi împlinesc 34 de ani și mă bucur de experiențele pe care viața continuă să mi le ofere. Sunt norocoasă, căci povestea de mamă mi-e frumoasă ca ziua de vară în care m-am născut. Dar, mai ales, sunt recunoscătoare!

Vouă pentru emoție și susținere
familiei pentru iubire,
dnei. dr. Cristina Vancsa pentru izvorul de curaj
și lui Dumnezeu pentru toate.

(Visited 249 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer, Meseria de părinte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.