Meniu Închide

Idei de vineri seara

Fără sa îți dai seama, ești aruncat de timp în mijlocul unei seri de vineri… acasă. Nici nu mai știi când a dispărut șefa cu brațele cartonate de atâtea dosare care, evident, au mereu aceeași destinație – biroul tău. Nici traficul infernal de la Universitate și nici zloata din parcarea blocului nu te-au furat cu detalii inutile și goale. Te-ai trezit acasă, punându-ți tricoul cu „Un zâmbet gratis” chiar în fața oglinzii suple de pe ușa dulapului.

Vinerea e gura ta de aer și de miorelaxare, de pregătire pentru o dimineață de sâmbătă până la 11.00 în pat, pentru o noapte de sâmbătă gonită prin pub-uri și pentru o duminică de cafea picotită cu mama, care are grijă să satisfacă bucătăria cu mirosuri de plăcintă.
Așa că, vinerea e după-amiaza în care îți aștepți prietenii la un film, la o carte târzie sau, pur și simplu, la masă. Norocul tău că tocmai ți-ai instalat aplicația Food Panda pe telefon la insistențele colegiului de birou, gurmand până în măduva oaselor.
În felul ăsta, zâmbetul tău gratis de pe tricou va fi suficient pentru a fi o gazdă bună. De restul se ocupă minunatul Panda.
Aplicația e parcă special gândită pentru tinerii colorați, efervescenti și diferiți, care nu reușesc niciodată să se pună de acord asupra unui singur restaurant de unde să comande. Cu zeci de restaurante, pizzerii, cofetarii înscrise în program, fiecare mănâncă ce vrea, de unde vrea… la mine acasă, vineri seara.

 

(Visited 255 times, 1 visits today)
Posted in Colaborări, Cutia cu pereți de cer

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.