Meniu Închide

Invitație la concert – Ane Brun

norway-village_1446420i
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă
sursă

Muzică pop alternativă, emoțională, (de) toate culorile, mereu în contrast cu ce se află în jur, profundă și sclipitoare în simplitate” – asta pare să se potrivească cel mai bine colajului de poze de mai sus.

 

Melancolia scandinavă a pieselor de folk ne este adusă, pentru prima dată la București, de către Ane Brun, artista care a început să cânte la chitară abia la 21 ani, considerând că „e bine să nu fii foarte tânăr atunci când intri în vizorul publicului, pentru că e bine să te poți defini tu ca persoană, înainte să încerce s-o facă alții pentru tine„.

Maturizarea profesionala și sensibilitatea artistică se văd în fiecare apariție pe scenă. Miroase a condimente, a vanilie și a Norvegie, în muzica lui Ane Brun – un mix perfect pentru o duminica de 10 mai, atunci când va concerta la Sala Radio, pe care vi-l recomand din suflet!

Evenimentul este organizat de Twin Arts, cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România. Biletele costă 95, 135 și 175de lei, în funcție de categorie și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim.

 

(Visited 116 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.