Meniu Închide

Iubesc să fiu copil – spectacol caritabil pentru ei şi pentru noi

După experienţa avută la ultimul spectacol caritabil, la care am mers alături de fiica mea, mă bucur să aflu că tinerii actori din centrele de plasament nu şi-au abandonat pasiunea şi construiesc cu talent noi poveşti  în spatele cortinei.

sursa
Iubesc să fiu copil!

Cel mai nou spectacol pe care îl pregătesc copiii de la cinci centre de plasament (Mia’s Children, The Door, Viata si Lumina, Metropolis si Sf Macrina) vine ca o aniversare a copilăriei, chiar dacă alături de ei nu vor fi părinţii, ci prietenii de la Asociatia Hai să Ajutăm şi un public, sper eu, cât mai mare.  Va fi un spectacol dedicat copiilor de toate vârstele, cu multe baloane, emoţii, costume şi pensule colorate.

Poveştile de pe scenă şi cele din spatele ei

Vom asculta poveşti care ne vor reaminti tuturor că am putea învăţa de la cei mici bucuria de a trăi, indiferent de înălţimea obstacolelor din calea noastră.

Atunci când primeşti în dar, de la un copil orfan, o grămăjoară de cuvinte ca acestea: „Am visat viaţa! Voi munci pentru a merge din nou!”, e puţin probabil să nu te opreşti câteva clipe din cursa cotidiană şi sufocantă de adult.
Noi ne acoperim cu „prea mult”, „nu pot”, „nu e treaba mea”, „prea repede”, „nu acum” şi ne depigmentăm viaţa de pe chipuri, în loc să o respirăm profund, alături de cei pe care încă îi avem alături.

Jocul de-a criticii de teatru

Probabil cei mai mulţi dintre noi vom fi în vacantă de 1 iunie, înconjuraţi de proprii copii, biciclind sau împletind fire de iarbă.
Eu vă propun ca, pe lângă activităţile preferate, să rezervaţi doar câteva minute din această vacanţă unui joc de impresii, construind alături de copiii voştri cronica spectacolului „Iubesc să fiu copil!
Pentru că vă invit să mergeţi cu ei duminică, pe 28 mai, la Conservator, de la orele 18.00, acolo unde tinerii din centrele de plasament vă aşteaptă cu emotii cât cerul să îi aplaudaţi.
Pe lângă spectacolul de teatru, copiii au pregătit şi câteva momente de dans multicultural, un atelier de pictură pe faţă pentru invitaţi şi o expoziţie de tablouri cu vânzare.

sursa

 

Preţul unui bilet este de 35 de lei. Toţi banii strânşi vor susţine activitatea culturală a tinerilor artişti, motivându-i să-şi urmeze talentul şi să-l hrănească, replicând astfel propriului destin că nu există bariere pentru a avea un viitor mai bun.

Mai multe detalii despre evenimentul de duminică puteţi găsi pe pagina de Facebook.
Rezervările pot fi făcute la numarul de telefon 0745 793 046 (Laura- coordonatorul proiectului).

sursa

 

(Visited 193 times, 1 visits today)
Posted in Campanii sociale, Cutia cu pereți de cer

Articole similare

1 Comment

  1. Pingback:Vă invit la spectacolul caritabil de Crăciun "Călătoria Steluței" - Catinca Vlad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.