Meniu Închide

Ne vedem la Social Media for Parents?

Pe Ana Nicolescu am găsit-o răsfoind internetul și blogurile de parenting, pe la sfârșitul lui 2013, atunci când burtica mea deja nu-mi mai dădea voie să merg la farmacie. Ultimele săptămâni de sarcină au fost pline de povești, sfaturi și recomandări pe care le culegeam, de multe ori până la două noaptea, de pe site-urile specializate.
Când am ajuns din întâmplare pe mămicaurbană.ro, am îndrăgit stilul de scris al Anei și am rămas ore în șir printre articolele ei. Așa am început să îmi conturez o nouă imagine a celei ce urma să fiu după venirea fiicei mele pe lume. Am devorat ideile ei și le-am notat italic în fișierul „Măriuca” ( mi-a plăcut coincidența de nume a fetițelor noastre).

Au urmat apoi și alte bloguri, și alte mămici cu povești minunate, și alte cupluri de părinți cu prunci deosebiți care împărtășeau propria experiență oricui era dispus să asculte citească: Dedi și Delia Grigoriu, Florin și Ioana Grozea, Mihai și Dana Dragomirescu, Raluca Loteanu și mai nou, Adriana și ale ei minicălătorii în patru.

Câțiva dintre ei vor fi prezenți anul acesta la Social Media for Parents, care se va desfășura la Crowne Plaza Hotel, pe 22 iulie, la București. Conferința de anul acesta va aduce în fața participanților teme precum bloggingul, social media, branding sau lifestyle. Părinții care au activități periodice în online, dețin un blog sau participă/organizează evenimente pe teme de parenting (și nu numai) vor putea descoperi noile tendințe și instrumente de promovare din social media, vor înțelege mecanismul de colaborare cu brandurile, vor cunoaște comunitatea părinților-bloggeri și vor învăța cum pot obține un eventual profit de pe urma activității de pe blog.

Vă redau mai jos numele principalilor speakeri:

Ana Nicolescu
Otilia Mantelers
Urania Cremene
Adelina Tintariu
Adelina Dondorici
Ana Maria Mitrus
Maria Eremia
Alexandru Negrea
Mihai Dragomirescu

(Visited 150 times, 1 visits today)
Posted in Evenimente, Meseria de părinte

Articole similare

2 Comments

  1. Pingback:Iulie fără Social Media for Parents ? - Catinca Vlad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.