Meniu Închide

Pe 1 și 2 septembrie, parcul Kiseleff devine tărâmul Supereroilor

Apropierea anului școlar stoarce de distracție ultimele zile de vacanță. În săptămâna care a mai rămas până atunci, bucureștenii își pot duce copiii la tot felul de festivaluri și evenimente care au loc în marile parcuri din capitală. Fie că vorbim de teatru pentru copii, de ateliere de creație sau de concerte, oferta este generoasă.

Un exemplu este Festivalul Kids Land Fest care se desfășoară în acest weekend (1 și 2 septembrie) în parcul Kiseleff. Ediția din acest an are ca tematică Supereroii, așa că cei mici se vor putea întâlni față în față cu personajele lor preferate, se vor distra și se vor fotografia împreună.

Intrarea este liberă. Atelierele, jocurile și concursurile care vor avea loc în cele două zile de festival sunt adresate în special copiilor cu vârste între 1 – 6 ani, dar întreaga familie poate participa gratuit la activitățile și surprizele pregătite. De exemplu, workshopul de Street Dance pentru copii și părinți sau outdoor yoga – un curs special pentru părinți.

Distracția începe de dimineață, de la ora 9.00 și se întinde până târziu, la 19.00.

Organizatorii, Asociația Culturală Sarang Hanguk în parteneriat cu BluParty, au pregătit 3 zone speciale:

  1. Zona de activități – pentru spectacole și activități, de la teatru, dansuri, magie și improvizație, până la ateliere de creație în aer liber (roata olarului, pictura pe apă, confecționat baloane cu aer cald și face painting)
    La acestea se adaugă multe jocuri și concursuri cu premii.
    Iar dacă cei mici doresc o poză de familie, cu super eroii lor preferați sau cu orice altă idee trăznită, o să aibă la dispoziție și un Photo Booth, colorat și distractiv.
  2. Zona de food – un spațiu special amenajat pentru luat masa. Ca să-și recapete energia, participanții pot alege
    dintre burgeri, specialități culinare din bucătăria internațională, clătite gustoase, sucuri naturale, înghețată delicioasă, iar special pentru părinți, nelipsita cafea.
  3. Zona de vânzare produse pentru copii – o zonă de shopping, care va aduce laolaltă artizani români cu creații deosebite: jucării, hăinuțe, accesorii sau cărți.

În fiecare zonă din tărâmul Kids Land Fest, BluParty vă așteaptă cu surprize: spectacole de animație, teatru și improvizație, decoruri cu baloane, face painting și baloane modelabile, dar și
ateliere de creație.

Kids Land Fest 2018

 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

(Visited 104 times, 1 visits today)
Posted in Colaborări

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.