Meniu Închide

Specialiștii care părăsesc băncile din cauza pandemiei pot accesa GRATUIT o franciză în brokerajul bancar


Anul 2020 a fost unul care a marcat omenirea din toate punctele de vedere. Specialiști din multe domenii s-au confruntat cu vulnerabilitățile create de pandemia de COVID-19, atât la nivel personal, cât și la nivel de business. Pe de o parte au fost autoritățile care au impus niște măsuri de siguranță fără precedent în istoria recentă, iar pe de altă parte a fost nivelul ridicat de anxietate al populației în fața riscului de îmbolnăvire. Deși campania de vaccinare a debutat de câteva săptămâni, este clar că și 2021 va fi un an greu, în care schimbările vor continua. Iar specialiștii din domeniul financiar-bancar confirmă și ei acest lucru.

Restricțiile pe fondul pandemiei au condus la reorganizarea instituțiilor financiare, la adaptarea politicilor interne în funcție de nevoile pieței și la schimbarea mindset-ul multor angajați. Conform comunicatului de presă din Bursa.ro în 2020, față de 2019, cu 37% mai mulți specialiști din domeniul bancar au decis să pornească pe drumul antreprenoriatului și să acceseze o franciză în domeniul financiar-bancar

Ținând cont că, la nivel național, tot mai multe bănci au închis numeroase sucursale și agenții, ideea unui business propriu devine tot mai atractivă pentru foștii angajați din domeniul bancar. Compania de intermedieri credite bancare AVBS Credit vine în întâmpinarea acestor specialiști cu o ofertă: Franciza AVBS Credit este gratuită în perioada 01.02.2021-30.04.2021.

În plus, sistemul de francizare AVBS Credit aduce și alte avantaje pentru un broker aflat la început de drum: un portofoliu impresionant de instituții financiare (peste 30 de parteneri bancari și non-bancari), know-how afacerii, suport tehnic permanent, campanii de marketing și PR, asigurare de răspundere civilă pentru erori și omisiuni decurgând din activitatea de intermediere credite, conformarea din punct de vedere al GDPR-ului, comisioane atractive și, bineînțeles, cele mai bune produse de creditare de pe piață.

În ceea ce privește targetul pentru comisioane, e important de subliniat că acesta se calculează la nivelul întregii companii, astfel că fiecare broker francizat beneficiază de încasări mai mari. 

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Miercurea Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Târgu Mureș, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

(Visited 115 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.