Meniu Închide

Vă invit la spectacolul caritabil de Crăciun „Călătoria Steluței”

Anul acesta, bebelușul ne trasează programul de sărbători după bunul plac. De fapt, ne cam ține acasă. 🙂 Brad avem, biscuiți și turtă dulce avem, bucurie de asemenea, așa că sărbătorile acestea vor fi doar despre noi, ai casei.

Sunt însă și câteva tradiții la care renunțăm cu tristețe, dar cu promisiunea că de la anu’ (să ne țină Dumnezeu sănătoși! ) ne întoarcem din nou la ele.

Întâlnirea cu verișorii dragi pe ulițele satului de lângă Topoloveni în noaptea de Ajun, cu zurgălăi în mână și colinde în glas, este de departe cea căreia îi vom duce cel mai mult dorul.
Apoi masa de Crăciun, din casa bunicilor (dar pentru asta avem soluție – mutăm masa la noi in casă, cu tot cu bunici), bucuria vizitării târgurilor de Crăciun (experiența virozelor ne-a convins să evităm deocamdată locurile aglomerate cu copiii de gât), spectacolele caritabile de la Conservator, la care am participat cu drag în trecut, ei bine, toate aceste obiceiuri rămân nebifate în acest an.

Despre spectacolul caritabil însă vreau să vă vorbesc mai mult. Pentru că are în centru niște copii minunați, cu suflete doldora de talente, dar însetate de iubire părintească.

Despre copiii de la fundațiile Mia’s Children și The Door v-am vorbit și cu alte ocazii (aici , aici și aici). Spectacolul pe care îl crează, an de an, sub îndrumarea Asociației Hai Să Ajutăm, are ca principal scop strângerea de aplauze, îmbrățișări și confirmări că bucuria nu bate doar la ușa celor bogați.

Spectacolul din acest an se numește „Călătoria Steluței” și cuprinde o piesă de teatru pusă în scenă de copiii de la cele două fundații, un moment muzical de canto și un spectacol de dans cu coregrafie creată de la zero chiar de cei mici.

Vă invit vineri seara, pe 22  decembrie, de la ora 19.00, pe toți cei care aveți de donat o ora din viața voastră.

Reprezentația va avea loc tot la Conservator.  Ca în fiecare an, Mydas va susține un număr de magie pentru toți copiii din sală.

Prețul unui bilet este de 35 de lei. Toți banii strânși vor fi donați copilașilor din cele două centre pentru a acoperi o parte din cheltuieli și nevoi la începutul nou de an.

Spectacol caritabil Crăciun

(Visited 122 times, 1 visits today)
Posted in Campanii sociale, Cutia cu pereți de cer, Meseria de părinte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.