Meniu Închide

SuperBlog 2020 – o altfel de provocare

Am stat mult pe gânduri pentru a-mi da seama dacă am suficientă putere de a fura timpului câteva fărâme de ceas. Pentru că într-o competiție ca SuperBlog cea mai importantă resursă, după părerea mea, este timpul.

Mă reîntorc în competiția cu care am luat contact prima dată acum 5 ani. Cu alte gânduri, cu alte balanțe emoționale, cu multe întrebări profesionale și cu multă inspirație.

Dintre bloggerii cu care am concurat cândva, azi regăsesc puțini in competiție pentru că o parte dintre ei fie au câștigat marele trofeu, fie au trecut de partea cealaltă a baricadei, jurizând sau încurajând noii concurenți.

Anul acesta am ratat startul competiției și posibilitatea de a mă număra printre finaliștii din decembrie. Însă acest lucru nu mă împiedică să particip, punctual, la cele mai incitante probe care vor fi lansate de acum înainte. Sunt recunoscătoare organizatorilor pentru modul în care au conceput competiția, oferind posibilitatea oricărui blogger de a se alătura pe parcurs.

De ce particip? Din dor de competiție, de creativitate, de suspans hrănitor. Acest mix a lipsit din viața mea în ultimul timp, acaparată fiind, ca toți ceilalți de altfel, de contextul pandemic al acestui an. Ce performanțe voi atinge în competiția aceasta? Rămâne de văzut… de trăit… și de povestit…

3, 2, 1… Start SuperBlog 2020 și pentru mine!

sursa
(Visited 30 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.