Meniu Închide

Toamna se poartă Webstock

Pe 30 septembrie va avea loc la JW Marriott Bucharest Hotel o nouă ediție Webstock, a noua mai exact.
Pentru cei cărora fenomenul Webstock nu le aprinde nici un beculeț al memoriei, vă anunț că acesta a devenit cel mai mare eveniment de social media şi comunicare din România.

Dacă activitățile, joburile sau pasiunile voastre se desfășoară în mediul on-line, atunci acestă întâlnire reprezintă un must have al toamnei 2016.
De ce? Pentru că acolo se reunesc cei mai buni, experimentați și notorii oameni din social media, alături de cititori, bloggeri, fotografi, jurnaliști, companii, agenții de publicitate. Ceea ce rezultă în cadrul unui astfel de eveniment este o efervescență de idei, proiecte, colaborări, dar și prietenii.

Cu ce te întorci sigur în bagaj? Cu o multitudine de noutăți din sfera comunicării, a tehnologiei și a aplicațiilor din domeniu, idei de promovare și de optimizare ale conținutului, recomandări de conturare ale brandului propriu și o listă colorată de proiecte și campanii, unele palpabile și pentru consumatorul începător de social media, altele adresate, în special, greilor din domeniu.

Câteva grame de distracție? Cu siguranță, sute de mii.
Din experiența anului trecut pot să spun că unii speakeri au un talent genial de a provoca zâmbete și hohote de râs, apoi sunt pauzele de cafea lungi și dese numai bune de socializare și de testare de gadgeturi, pentru ca la final distracția să se mute la Gala Webstock Awards, în cadrul căreia se decernează premii pentru cele mai creative și inedite campanii în social media din Romania, lansate în ultimul an.
      poate că e bine să știți că încă puteți solicita gratuit o invitație la gală (detalii găsiți aici).
      aveți posibilitatea să votați Online Personality of the Year, intrând aici. Ca să vă faceți o idee, printre nominalizați se află: Adi Hădean, Ana Morodan (contesa fashion blogging-ului din România), Cristian China-Birta, Geanina Staicu-Avram (jamilacuisine.ro), Marian Godina, Mirela Retegan (fondatoare trupa Zurli), Ioana Macoveiciuc (printesaurbana.ro), Andreea Esca, Andreea Ibacka, etc.

Discursuri interesante? Da.
Am experimentat la ediția trecută discursuri foarte bune venite din partea celor mai neașteptați invitați (s-a întâmplt însă și invers – să am așteptări prea mari de la speakerii consacrați, iar mesajul să nu mă impresioneze).
     ⇒ Lista speakerilor invitați la ediția din acest an este spumoasă și atractivă: Alexandru Tomescu (violonist), Vlad Petreanu (jurnalist și blogger), Geanina Staicu-Avram (vlogger culinar), Adrian Hădean (Chef și blogger), Marian Godină (polițist și autor), Lucian Mândruță (jurnalist și blogger), Vali Petcu (blogger), Dana Rogoz (actriță) și lista este în curs de completare.

Informație accesibilă oricui? Ca în fiecare an, evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie, tocmai pentru a permite oricărui pasionat de mediul on-line să primească noutățile din domeniu (voi reveni cu detalii în apropierea evenimentului).

Dacă motivele mele nu au fost suficiente pentru a vă convinge că musai toamna se poartă Webstock, atunci promit să strâng încă cinci motive puternice de la conferințele din acest an pentru a vă aduce în sală, la ediția aniversară de anul viitor.

webstock-2016

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Aduceri aminte de la ediția trecută:

2

3

1

 

(Visited 200 times, 1 visits today)
Posted in Cutia cu pereți de cer, Evenimente

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.